ARNO prodejna obuvi v Lázních Kostelec u Zlína

Streetview photo

ARNO obuv

Lázně 490
Zlín - Kostelec
763 14  

 

 

Na místě:

V naší prodejně najdete unikátní výběr obuvi pro celou rodinu, kterou jinde nekoupíte. Specializujeme se na dámskou obuv zdravotní obuv 

 

Poblíž se nachází:

2km    Zoo Zlín Lešná (nejkrásnější Zoo v ČR a současně druhá nejnavštěvovanější po Pražské Zoo) 
50m    Lázně Kostelec
200m  Hotel Kostelec
100m  Golf klub Lázně Kostelec
1km    Kostel Štípa - poutní místo
 

 

Objekt firmy ARNO je lokalizován na dostah MHD (pouze 50 metrů od zastávky) v luxusní Zlínské čtvrti, která se vyznačuje především syrnými Lázněmi Kostelec, které jsou lázně nejvyššího lázeňského stupně. Mimo lázně, vzdálené pouze 50 metrů od prodejny ARNO si můžete kdykoliv zahrát golf, jelikož přímo v sousedství naší prodejny je také golfové hřiště s 9 jamkami a dalším odpovídajícím vybavením i pro indoor hru. Mimo tyto dvě hlavní lákadla je zde celá řada neméně významných míst, jako je například Zoo Zlín (2 km), kostel Narození Panny Marie ve Štípě, což je poutní místo. Nakonec zmíním, že se ve Zlíně jezdí tradiční Barum Rally, což je nejvyšší soutěž Rally v ČR

Pokud jste u nás ještě nebyli, tak se podívejte zde nás přesně najdete: Google Maps

Otevírací doba prodejny:
pondělí - pátek 9-17 hodin
sobota 9-12

Přímo před prodejnou je parkoviště pro 10 automobilů. Další velkokapacitní parkoviště pro celem 40 automobilů je dispozici přímo pod objektem prodejny. Každý zákazník firmy ARNO má parkování zdarma. 

V prvním prodejním podlaží prodejny ARNO Vás čeká široká nabídka dámských, pánských i dětských bot (všechna naše dětská obuv má certifikát zdravotní nezávadnosti, tak jako o tom tatínek 2x hovořil v televizi Snídaně s Novou). Celá prodejna je rozdělená do 3 pasáží do kterých jsou jednotlivé skupiny obuvi rozděleny. Mimo obuv zde najdete také doplňkový sortiment v podobě peněženek, ochranných prostředků na všechny možné materiály. Dále ponožky, tkaničky, punčocháče, pixelové batohy a pouzdra nebo kabelky.

 

Zde se můžete podívat na některé z celkových pohledů prodejny obuvi.


  

 

Některé z detailních snímků...

 

  

 

Ve druhém podlaží můžete obdivovat a vybírat z textilního zboží v podobě dámských kostýmků, společenských šatů, halenek, svetrů ale i pánské obleky, košile, kravaty nebo kalhoty a rifle. Vybírat můžete také z pánských a dámských kožených pásků, pláštěnek nebo kufrů. 


  

 

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Tomáš Ondra a celý tým firmy ARNO