Recenze gumičkových bot od naší zákaznice

Rozmýšlíte nad gumičkovými botami? Přečtěte si recenzi naší zákaznice a zjistěte, jak se jí v našich botách chodí! 

Dostala se k nám recenze gumičkových bot, kterou sepsala naše zákaznice. Rádi bychom se o ni s vámi podělili, abychom vám ulehčili výběr a usnadnili rozhodování. A zde už je slíbený text.

Ráda zkouším nové věci, a tak jsem se nakonec dostala až k dámské gumičkové obuvi od značky Rock Spring. Líbilo se mi, že jde o českou značku, která se v Čechách i vyrábí. Že se boty daly pořídit za férovou cenu. A také to, že vypadají originálně a z mého okolí je nenosí každý, tak jako je to u některých masově populárních zahraničních značek.

Vybrala jsem si rovnou tři páry, všechny od již zmíněné značky Rock Spring, které mě nejvíc zaujaly hravým designem a nevšedním provedením: 

Proč jsem si boty kupovala?

Jak už jsem zmínila, hledala jsem něco originálního a za dobrou cenu. Zároveň je pro mě důležité pohodlí, protože toho většinou přes den hodně nachodím. Proto potřebuji boty na mírném klínku, z placatých sandálů nebo tenisek mě za chvíli bolí nohy. Chtěla jsem dámskou obuv, která se dá nosit každý den, ale hodí se i k šatům nebo sukni. 

Na gumičkovou obuv jsem měla spadeno i z toho důvodu, že je elastická. Mám totiž vyšší nárt a někdy kvůli tomu mívám problémy. Ortoped mi proto doporučil, ať se poohlédnu po obuvi z elastických materiálů.

 

Jak jsem boty vybírala?

Jelikož se na číslování obuvi nedá vždy spolehnout, velikost jsem vybírala podle vnitřního prostoru v cm. Tato hodnota je uvedená v tabulce velikostí u každého konkrétního modelu. To oceňuji – několikrát se mi stalo, že jsem si po internetu koupila boty svojí velikosti a přišly mi moc velké. V tomto případě vše padlo jako ulité.

Po objednání mi zásilka přišla během pár dní. Zaplatila jsem předem, dopravu jsem měla zdarma (od 1500 Kč platí pro každou objednávku). Během pár dnů mi balíček přivezl kurýr. E-shop mi dal dopředu vědět, že moji objednávku zpracovali a kdy ji mohu zhruba očekávat. Přístup Arno si moc pochvaluji a děkuji za bezproblémovou komunikaci.

Moje hodnocení gumičkové obuvi – vlastní zkušenost

Po rozbalení jsem byla příjemně překvapená. Boty vypadaly úplně jako na obrázcích v e-shopu. Trochu jsem měla obavy, jak to celé dopadne, jelikož jsem na e-shopu bohužel nenašla žádné fotky bot na nohou skutečných lidí. Ale všechno bylo podle mých představ a já měla radost. 

Moc se mi líbil design, a hlavně nevšední podrážka. Ale vzhled není všechno. Nebudu vás napínat, i vlastnosti těchto bot jsou prostě k nezaplacení.

 

 

Boty jsou vyrobené ze spousty malých gumiček, které jsou do sebe propletené. Jsou elastické a napínají se tak, jak potřebujete. Říkala jsem si, jestli se po čase nevytahají a boty neztratí tvar. Ale nestalo se to, a to ani po půl roce nošení. Nosila jsem je v létě a teď jsem je znovu vytáhla hned, jak se trochu oteplilo. Drží pořád stejně dobře.

 

 

Skvělá je i vnitřní stélka. Je krásně měkká a chůze v botách je díky ní opravdu příjemná. Je z tužšího pěnového materiálu, který se přizpůsobí chodidlu. Díky tomu nikde netlačí. V gumičkové obuvi se mi nikdy nestalo, že bych měla puchýře nebo otlačeniny.

Ještě další vlastnost bych chtěla zmínit. Jsou prodyšné a noha se v nich nepotí. V létě jsem je nosila naboso a ničemu to nevadilo. Když se trochu ochladilo, vytáhla jsem punčochy. A boty pořád vypadají skvěle. Za danou cenu je to prostě super a já si určitě časem objednám další.