Módní trendy v barvách a stylech obuvi pro rok 2022

Jaké boty a barvy byste si měli tento rok obléknout, abyste byli šik? Poradíme vám.

Udržitelnost a přírodní materiály

Ať už si v roce 2022 budete kupovat letní, zimní nebo sportovní obuv, jedno by měly mít všechny kousky společné: udržitelnost a přírodní materiály. Při výběru bot sáhněte především po kvalitních materiálech, které vám vydrží dlouhá léta. Jaké to jsou? Jednoznačně kůže. Taková obuv vám bude při správné péči dobře sloužit klidně celý život.

Neutrální barvy

Možná jste si všimli, že se kolem vás v obchodech objevuje stále více béžových, bílých a hnědých outfitů. Není to náhoda. Právě neutrální odstíny budou v roce 2022 hitem. Využijte toho. Tyto barvy jsou velmi elegantní a hodí se téměř ke každému oblečení. Na jaře si oblékněte béžové polobotky, doplňte je bílými kalhotami a halenkou s výrazným vzorem. Mimochodem, právě výrazné vzory jsou druhým hitem roku 2022. V létě se vám budou hodit bílé tenisky, unosíte je k šatům i k šortkám. V zimě zazáříte ve vysokých hnědých kozačkách v jezdeckém stylu.

 

Popisek: Hnědé kozačky šíře H Jana

Veselé barvy

Protipólem neutrálních odstínů jsou veselé barvy. V roce 2022 zazáříte ve žluté, fialové a zelené. Barvou pro rok 2022 je olivově šedá a Veri Peri: jemná fialová připomínající levanduli. Tento odstín povzbuzuje inovativnost, reflektuje neustálou změnu v našich životech a učí nás ji přijímat vše nové kreativně a s nadhledem. Veselé barvy nejsou jen doménou topů, kalhot, legín a spodního prádla. Perfektně vypadají také na obuvi. V létě vyjděte do ulic v zářivě červených teniskách nebo tyrkysových sandálech. Budete nepřehlédnutelní.

Masivní platformy a chelsea boty

Masivní platformy byly hitem podzimní a zimní sezóny roku 2021. Jinak tomu nebude ani v tomto roce. Do chladných měsíců si obujte hnědé polokozačky nebo černé sněhule. Mezi další trendy barvy patří béžová a bílá.

 

Černá dámská obuv Kamik

Kozačky v jezdeckém stylu

V zimě roku 2022 budou moderní dámské kozačky v jezdeckému stylu. Tento styl obuvi párujte s džínami, košilí, vestou a sakem. Comeback také slaví vysoké boty a la Pretty Woman.  Kozačky nad kolena jsou sexy a unosíte je krátkým sukním i ke kalhotám. Barvy volte opět neutrální. S béžovou, hnědou a černou nikdy nešlápnete vedle.

Bez ohledu na módní trendy si vybírejte boty především podle toho, jak se vám v nich chodí. Důležité je, aby jste se cítili pohodlně i po celodenním chození.

Popis obrázku 1
Kozačky šíře H Jana
Popis obrázku 2
Nadměrné kozačky Tamaris
Popis obrázku 2
Černé kozačky Tamaris